Inngangsparti

Inngangspartiene deles av flere sameiere og den enkelte må vise hensyn til dette og unngå unødvendig lagring av alt mulig rart her. Inngangspartiene er også rømningsveier i forbindelse med brann og skal derfor i utgangspunktet være helt fritt for ting som kan blokkere rømning. Det er også en del av sameiets estetiske uttrykk at det er pent rundt inngangspartier og fellesarealer generelt. Styret kan pålegge rydding.

LAGRING
Sykler, utendørsleker, barnevogner osv kan plasseres i nærhet til inngangsparti men skal ikke være generende plassert for andre, hindre adkomst på gangvei eller inn til leiligheter, ei heller blokkere brannstiger fra å kunne løses ut. Den enkelte sameier er selv ansvarlig for hva du setter utendørs i henhold til tyveri og skader som kan oppstå. Det finnes sykkelstativ ved nedgang til kjeller i hvitt bygg.

LYS
I de lysegrå byggene deler to leiligheter hvert sitt utelys i inngangspartiet. Den enkelte sameier styrer sitt lys med lysbryter inne i sin egen leilighet. Styret anbefaler at denne bryteres alltid er på og det monteres en sparepære med lyssensor for av/på ute. Da trenger man ikke slå av/på for hånd og det vil alltid være lyst rundt inngangspartiet når det mørkner. Husk at er lyset av og det i tillegg er glatt kan uheldige hendelser oppstå.